100 g (ca) kräftstjärtar
½ dl majonäs
1 citron, pressad
1 svartpeppar, grovmalen
1 färsk dill, finhackad
4 formbröd
1 (ca) smör till stekning
50 g forellrom, eller rom av valfri sort
färsk dill till garnityr
1
Skär ner kräftstjärtarna i mindre bitar. Blanda dem med majonäs, pressad citron, svartpeppar och dill i en bunke. Smaka av och ställ åt sidan
2
Stansa ut fyra små runda brödskivor ur formfranskan med hjälp av ett dricksglas eller liknande
3
Smält smöret i en het stekpanna och stek bröden gyllenbruna på båda sidor
4
Placera ut kräftröran på bröden. Toppa med forellrom och en dillkvist
Ingredienser
100 g (ca) kräftstjärtar
½ dl majonäs
1 citron, pressad
1 svartpeppar, grovmalen
1 färsk dill, finhackad
4 formbröd
1 (ca) smör till stekning
50 g forellrom, eller rom av valfri sort
färsk dill till garnityr