4 kg potatis
2 färska gurkor
1 ½ dl finhackad dill
1 ½ dl finhackad persilja
1 ½ dl finhackad gräslök
2 knippor rädisor
Dressing
1 salt
3 peppar
2 vinäger
1 dl vatten
2 dl olja
1
Koka potatisen med skalen på.
Låt svalna något.
Skala och låt den bli kall.
2
Skiva eller tärna potatisen.
Skär gurkan i små fina tärningar.
Skiva rädisorna.
3
Varva potatis, gurka, rädisor och kryddgrönt i en stor skål.
4
Blanda ingredienserna till dressingen.
Smaka av.
5
Häll dressingen över salladen.
Låt stå kallt en stund före serveringen.
Ingredienser
4 kg potatis
2 färska gurkor
1 ½ dl finhackad dill
1 ½ dl finhackad persilja
1 ½ dl finhackad gräslök
2 knippor rädisor
Dressing
1 salt
3 peppar
2 vinäger
1 dl vatten
2 dl olja