Köttfärsgryta

mängd4 portioner
 300 g köttfärs
 2 smör eller margarin
 3 purjolökar
 500 g potatis
 1 ½ tomatpuré
 1 ½ dl vatten
 soja, salt och peppar
 3 klippt persilja
1

Skala, ansa och skär purjolök och potatis i bitar.
Stek köttfärsen i matfettet i en gryta .
Lägg ner purjo och potatis

2

Krydda med tomatpuré, salt, peppar och soja och häll på vattnet.
Låt puttra tills potatisen är mjuk, ca 15 minuter

3

Strö över den klippta persiljan precis före servering.

Ingredienser

 300 g köttfärs
 2 smör eller margarin
 3 purjolökar
 500 g potatis
 1 ½ tomatpuré
 1 ½ dl vatten
 soja, salt och peppar
 3 klippt persilja
Köttfärsgryta