
1 ½ dl (ca) crème fraiche eller gräddfil
½ dl majonäs
1 honungssenap
½ litet syrligt äpple
1 liten ättiksgurka
2 finhackad gul lök
2 hackad dill
2 kapris
salt
nymald svartpeppar
1
Rör samman crème fraiche, majonnäs och senap
2
Kärna ur och skär ett oskalat äpple i mycket små, fina tärningar. Skär gurkan likadant
3
Blanda ner äpple, gurka, lök, dill och kapris i såsen
4
Smaksätt med lite salt och peppar. Såsen kan köras i matberedare eller mixer om man vill ha den helt slät
5
Låt såsen stå en stund i kylen innan den serveras
Ingredienser
1 ½ dl (ca) crème fraiche eller gräddfil
½ dl majonäs
1 honungssenap
½ litet syrligt äpple
1 liten ättiksgurka
2 finhackad gul lök
2 hackad dill
2 kapris
salt
nymald svartpeppar