6 savoiardikex (Italienska specialkex för tiramisu)
¾ dl starkt kaffe
1 konjak
1 ägg
1 ½ dl kesella
skal av 1/2 citron
skal av 1/2 apelsin
1 kakao
¾ dl socker
1 dl vispgrädde
1
Dela kexen och lägg i botten på 4 glas.
2
Blanda kaffe och konjak.
Skeda över kexen.
3
Vispa ägg och socker pösigt.
Vispa grädden hårt.
4
Rör ner kesella, äggsmet, citron- och apelsinskal i grädden.
Fördela smeten över kexen och ställ i kylen 1/2 - 1 tim.
5
Sikta över kakao och servera.
Ingredienser
6 savoiardikex (Italienska specialkex för tiramisu)
¾ dl starkt kaffe
1 konjak
1 ägg
1 ½ dl kesella
skal av 1/2 citron
skal av 1/2 apelsin
1 kakao
¾ dl socker
1 dl vispgrädde