Tiramisu

Kategori
mängd4 portioner
 6 savoiardikex (Italienska specialkex för tiramisu)
 ¾ dl starkt kaffe
 1 konjak
 1 ägg
 1 ½ dl kesella
 skal av 1/2 citron
 skal av 1/2 apelsin
 1 kakao
 ¾ dl socker
 1 dl vispgrädde
1

Dela kexen och lägg i botten på 4 glas.

2

Blanda kaffe och konjak.
Skeda över kexen.

3

Vispa ägg och socker pösigt.
Vispa grädden hårt.

4

Rör ner kesella, äggsmet, citron- och apelsinskal i grädden.
Fördela smeten över kexen och ställ i kylen 1/2 - 1 tim.

5

Sikta över kakao och servera.

Ingredienser

 6 savoiardikex (Italienska specialkex för tiramisu)
 ¾ dl starkt kaffe
 1 konjak
 1 ägg
 1 ½ dl kesella
 skal av 1/2 citron
 skal av 1/2 apelsin
 1 kakao
 ¾ dl socker
 1 dl vispgrädde
Tiramisu