Rabarberpaj

Kategori,
mängd8 portioner
 1,20 kg rabarberstjälkar (ca 10 st)
 4 potatismjöl
 2 dl socker
Pajdeg
 300 g smör
 1 dl socker
 4 dl vetemjöl
 4 dl havregryn
1

Skala och dela rabarbern i bitar.
Lägg i ugnssäker form.

2

Blanda potatismjöl och socker och strö över rabarbern.

3

Smält smöret till degen.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner smöret.

4

Fördela den gryniga massan över rabarbern.

Grädda i 200 grader i ca 30- 35 minuter

Servera med vaniljsås eller vaniljglass.

Ingredienser

 1,20 kg rabarberstjälkar (ca 10 st)
 4 potatismjöl
 2 dl socker
Pajdeg
 300 g smör
 1 dl socker
 4 dl vetemjöl
 4 dl havregryn
Rabarberpaj