Apelsinblomma

Kategori
mängd1 portion
 ½ dl kesella
 ½ honung
 1 citruslikör (kan uteslutas eller ersättas med citronsaft)
 1 liten apelsin
 1 kiwifrukt
 1 kokosflingor
1

Blanda kesellan med honung och ev. likör.

2

Skiva apelsinen (skär bort skal och hinnor)
Lägg upp den som en blomma på en assiett.

3

Skala och skiva kiwifrukten och arrangera ovanpå apelsinskivorna.

4

Skeda kesellan över fruktblomman och strö på kokosflingorna.

Tips: Rosta gärna kokosflingorna i torr, het stekpanna för mer kokossmak

Ingredienser

 ½ dl kesella
 ½ honung
 1 citruslikör (kan uteslutas eller ersättas med citronsaft)
 1 liten apelsin
 1 kiwifrukt
 1 kokosflingor
Apelsinblomma