Fläskkarré provencale

Kategori, ,
mängd2 portioner
 2 skivor fläskkarré
 4 potatisar
 4 vitlöksklyftor
 2 tomater
 60 g brytbönor/ haricoverts
 70 g bacon (rökt skinka i tärningar går också bra)
 margarin
 salt och peppar
1

Skala och skiva potatisen i tjocka skivor.
Stek tillsammans med hälften av den hackade vitlöken i 7-8 min.

2

Stek bacon, bönor, tomat och resten av vitlöken.

3

Stek köttet.
Salta och peppra

4

Lägg upp på varma tallrikar med potatis i botten, kött och grönsakerna ovanpå.

Ingredienser

 2 skivor fläskkarré
 4 potatisar
 4 vitlöksklyftor
 2 tomater
 60 g brytbönor/ haricoverts
 70 g bacon (rökt skinka i tärningar går också bra)
 margarin
 salt och peppar
Fläskkarré provencale