Pajdeg
75 g smör eller margarin
1 ½ dl vetemjöl
1 vatten
Fyllning
2 ägg
1 ½ dl mjölk
1 dl riven ost
2 hackad dill
1 burk krabba (ca 170 g)
salt och peppar
1
Arbeta ihop smör, mjöl och vatten till en deg.
Låt den ligga svalt ett par timmar.
2
Klä små aluminiumformar eller portionsformar med deg.
3
Vispa ihop ägg, mjölk, ost och dill.
Tillsätt krabba utan spad.
Salta och peppra.
4
Fyll formarna till 3/4.
Grädda i 200 grader i 25-30 minuter
5
Låt svalna något.
Servera med sallad.
Ingredienser
Pajdeg
75 g smör eller margarin
1 ½ dl vetemjöl
1 vatten
Fyllning
2 ägg
1 ½ dl mjölk
1 dl riven ost
2 hackad dill
1 burk krabba (ca 170 g)
salt och peppar