Bakad torsk med pepparrotssås

Kategori
mängd4 portioner
 500 g torskrygg, 4 portionsbitar
 1 citron, finrivet skal
 salt och peppar
 2 ½ dl mellangrädde
 2 riven pepparrot
 Tillbehör
 200 g hericots verts eller sockerärtor
 100 g skalade räkor
 en knippa dill, ärtskott
 4 citronklyftor
1

1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Lägg fisken i en ugnsfast form. Riv citronskalen över fisken, salta och peppra.
3. Blanda mellangrädden med pepparrot och häll blandningen över fisken-
4. Tillaga mitt i ugnen tills fisken är genomstekt, ca 20 minuter.
5. Koka haricots verts eller sockerärtor i lättsaltat vatten.
6. Garnera fisken med dill, ärtskott, citronklyftor och räkor.
7. Servera med grönsakerna och kokt potatis

Mycket enkelt och gott

Ingredienser

 500 g torskrygg, 4 portionsbitar
 1 citron, finrivet skal
 salt och peppar
 2 ½ dl mellangrädde
 2 riven pepparrot
 Tillbehör
 200 g hericots verts eller sockerärtor
 100 g skalade räkor
 en knippa dill, ärtskott
 4 citronklyftor
Bakad torsk med pepparrotssås