1,60 dl vetemjöl
2 dl vatten
67 g margarin
3 små ägg
Fyllning
Vaniljkräm
Vispad grädde
Florsocker
1
Koka mjöl, vatten och margarin under omrörning tills det släpper från kastrullen
Tillsätt äggen, ett i taget, i smeten. Rör ordentligt!
2
Smörj och mjöla en bakplåt.
Lägg upp smeten i en ring på plåten, stryk ut med en sked så den blir jämn.
3
Grädda i 180 grader i ca 1 tim.
ÖPPNA INTE LUCKAN DE FÖRSTA 10 MIN.
Fyll kransen med vaniljkräm och grädde när den svalnat.
Sikta florsocker över.
4
Liten krans
1,3 dl mjöl
1,5 dl vatten
34 g margarin
2 ägg
Ingredienser
1,60 dl vetemjöl
2 dl vatten
67 g margarin
3 små ägg
Fyllning
Vaniljkräm
Vispad grädde
Florsocker