Utskriftsalternativ:

Petit choux krans

mängd1 portion

 1,60 dl vetemjöl
 2 dl vatten
 67 g margarin
 3 små ägg
Fyllning
 Vaniljkräm
 Vispad grädde
 Florsocker
1

Koka mjöl, vatten och margarin under omrörning tills det släpper från kastrullen
Tillsätt äggen, ett i taget, i smeten. Rör ordentligt!

2

Smörj och mjöla en bakplåt.
Lägg upp smeten i en ring på plåten, stryk ut med en sked så den blir jämn.

3

Grädda i 180 grader i ca 1 tim.
ÖPPNA INTE LUCKAN DE FÖRSTA 10 MIN.

Fyll kransen med vaniljkräm och grädde när den svalnat.
Sikta florsocker över.

4

Liten krans
1,3 dl mjöl
1,5 dl vatten
34 g margarin
2 ägg

Näringsinnehåll

0 portioner

Portionsstorlek