Utskriftsalternativ:

Liten Toast med Kräftröra och Forellrom

mängd4 portioner

 100 g (ca) kräftstjärtar
 ½ dl majonäs
 1 citron, pressad
 1 svartpeppar, grovmalen
 1 färsk dill, finhackad
 4 formbröd
 1 (ca) smör till stekning
 50 g forellrom, eller rom av valfri sort
 färsk dill till garnityr
1

Skär ner kräftstjärtarna i mindre bitar. Blanda dem med majonäs, pressad citron, svartpeppar och dill i en bunke. Smaka av och ställ åt sidan

2

Stansa ut fyra små runda brödskivor ur formfranskan med hjälp av ett dricksglas eller liknande

3

Smält smöret i en het stekpanna och stek bröden gyllenbruna på båda sidor

4

Placera ut kräftröran på bröden. Toppa med forellrom och en dillkvist

Näringsinnehåll

4 portioner

Portionsstorlek