Putsa fläskytterfilén ren från hinnor
Linda baconskivor runt filén
Bind upp dem och 4-5 rosmarin-kvistar med ett bomullssnöre.
Bryn i smör
Stek filén färdig i ugnen i 150 grader i 30-45 minuter,
Innertemperatur 65 grader
Låt vila i 10 minuter inlindad i aluminiumfolie
Stek rotfukter och vitkål gyllene i smör i en stekpanna, medan filén står i ugnen.
Häll i vispgrädden
Koka ihop tills potatisen blir mjuk
Smaka av med fransk senap och hackad dragon, salt och vitpeppar
Håll varm
Koka ihop buljongen, det röda vinet och löken till en simmig och angenäm smak.
Vispa i ett par klickar smör.
Smaka av med ansjovis, ansjovisspad, salt och nymalen vitpeppar
Skär fläskytterfilén i bitar och servera med rotfrukterna och ansjovisskyn.
4 portioner